Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 4 травня 2024
04:10

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


4 червня 2021, 15:07

Виховний захід присвячений Міжнародному Дню захисту дітей «Знаємо свої права , виконуємо свої обов’язки»

Діти – майбутнє кожної держави. Під таким гаслом 04 червня 2021 року в приміщенні Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації у Дніпропетровській області для неповнолітніх суб’єктів пробації відбувся виховний захід, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей. Для проведення заходу були запрошені:
- заступник начальника відділу «Слобожанське бюро правової допомоги» Дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Лабойко, яка роз’яснила всі основні права дитини, закріплені в таких міжнародно-правових документах, як Декларація прав дитини 1959 р. та Конвенції про права дитини 1989 р., та наголосила на 9 основних принципах, які закріплені в цих документах та продемонструвала відеоролик Конвенція ООН «Про права дитини».
- Інспектор ВП №8 ДРУП ГУНП у Дніпропетровській області майор Тетяна Єрещенко, яка в черговий раз провела із засудженим неповнолітнім профілактичну бесіду та застерегла його від протиправної поведінки на майбутнє.
Також провідним інспектором Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області проведено заняття з присутнім неповнолітнім підобліковим Владиславом Таратухіним «Знаємо свої права – виконуємо свої обов’язки».
Після вищевказаних заходів на позитивній ноті за чашечкою чаю з тістечками провідним інспектором Наталією Чмелюк з матір’ю Тетяною Таратухіною та неповнолітнім Владиславом були обговорені його позитивні плани на майбутнє.
Ось так і пройшла година для неповнолітнього засудженого і хотілося б вірити, що Владислав почув позитивні моменти і дещо застосує для себе в подальшому. Закликаємо усіх сьогодні і кожного дня, зігрівайте теплом, любов’ю кожне дитяче серце, навчайте дітей добру заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми і неодмінно стануть гордістю України.







Переглядів: 167
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті