Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
08:28

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


5 червня 2023, 17:09

Всесвітній день навколишнього середовища

Забруднення довкілля давно стало проблемою і будь якому кінці земної планети. В наш час людство вже настільки звикло до інформації про екологічні проблеми, що відчуття небезпеки ніби то притупилось. Всесвітній день навколишнього середовища нагадує нам про те, що ми частина природи і повністю залежимо від неї.
Крім того, надзвичайно важливим є те, що цей день спонукає нас до конкретних дій – організованих акцій проти знищення довкілля, збору коштів для відновлювальних проектів, звільнення від сміття найближчого простору, зміни побутових звичок.
Саме з цього приводу у приміщенні Новокодацького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» відбувся запланований захід присвячений Дню навколишнього середовища. Під час якого співробітники закладу займались звільненням від сміття прилеглої території. Колектив під час заходу отримав багато позитивних емоцій від результату своєї праці. Так як турбота про довкілля починається з кожного особисто, родини, власного будинку, вулиці.
Отже, хочу зазначити що для багатьох з нас саме 5 червня стало початком нового етапу в житті та відмови від надмірного споживання на користь навколишнього середовища.





Переглядів: 219
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті