Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 1 травня 2024
00:44

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


28 червня 2023, 10:10

День Конституції України

Щорічно 28 червня в Україні відзначається День Конституції. Конституція є гарантом прав і свобод кожного Українця, закріплює наші обов’язки перед державою і визначає наш шлях як країни.
З нагоди відзначення Дня Конституції України у приміщенні Новокодацького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» відбувся запланований захід-інфомікс під час якого обговорювали історію та важливі актуальні положення основного Закону держави, який має найвищу юридичну силу. Також учасники заходу переглянули відеофільми про історію Конституції.
День Конституції України входить до списку неробочих днів і має бути вихідним. 2023 року він випадає на середу, однак цього року цей день став робочим через повномасштабну війну з РФ. В Україні оголошено військовий стан, який скасовує дію статті про святкові та неробочі дні.
Сподіваємось, до наступного Дня Конституції війна в Україні вже закінчиться і ми зможемо насолодитися вихідним на честь свята після нашої перемоги.






Переглядів: 159
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті