Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
04:57

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Рrobation


19 червня 2023, 11:44

Соціально-виховна робота – не лише обов’язок, а й робота від душі

З метою обміном досвіду, обговорення проблемних питань та підвищення якості проведення персоналом структурних підрозділів філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, персоналом філії 16 червня організовано і проведено тематичний практикум з цього напрямку роботи. Участь у заході прийняли 21 працівник з 6 територіальних підрозділів філії.
Під час проведення практикуму з учасниками обговорено основні проблемні питання, які виникають при проведенні соціально-виховної роботи із засудженими. На прикладі матеріалів особових справ засуджених, які перебувають на обліку органів пробації філії, акцентовано увагу на здійснені збору змістовної інформації, необхідної для проведення оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення (далі – оцінка ризику), строки та особливості проведення оцінок ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення та складанні індивідуальних планів роботи у тому числі із соціально вразливими категоріями суб’єктів пробації (учасники бойових дій, особи з особливими потребами, алкогольною залежністю тощо). Обговорено спеціалізацію фахівців державних та недержавних організацій з банку ресурсів, яких необхідно залучати до проведення соціально-виховної роботи з вищезазначеними групами суб’єктів пробації. Акцентовано увагу на застосування диференційованого підходу під час надання консультативної, психологічної та інших видів допомоги суб’єктам пробації, які постраждали від домашнього насильства та щодо яких наявна інформація про вчинення домашнього насильства.

Філія Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області







Переглядів: 152
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті