Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
08:26

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Рrobation


29 червня 2023, 16:01

Здоров’я громадян – є невід’ємне і непорушне право

29 червня 2023 року до філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області завітали представники Благодійної організації «Благодійне товариство «Мережа 100 відсотків життя Дніпро» Дмитро Шевченко та Дмитро Грицюк, які на підставі Меморандуму про співробітництво, що був укладений із філією 13 червня 2023 року, презентували проєкт впровадження попередження соціально-небезпечних хвороб, таких як ВІЛ та вірусний гепатит «С» серед осіб, які перебувають на обліках органів пробації.
Також, з метою обговорення алгоритму надання допомоги, а саме первинного тестування на вищевказані небезпечні хвороби, до цього заходу були запрошені керівники п’ятьох органів пробації, в яких буде реалізований зазначений проєкт.
Під час зустрічі було акцентовано увагу на мотивацію суб’єктів пробації щодо участі у тестуванні, а також визначені кроки щодо перенаправлення суб’єктів пробації для подальшого медичного обстеження та лікування у відповідних медичних закладах. Окрім того, керівники структурних підрозділів з великою зацікавленістю поставились до співпраці із благодійною організацією в частині профілактики зазначених хвороб і кожен висловив думку свого бачення співробітництва у цьому напрямку роботи.
Наприкінці заходу керівник філії Ольга Пацан подякувала партнерам за підтримку та співпрацю, не байдуже ставлення до здоров’я суб’єктів пробації, адже висока поширеність соціально-небезпечних хвороб – є однією з актуальних проблем сьогодення.


Філія Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області






Переглядів: 177
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті