Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
13:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сім'ї загиблих у Дніпрі поліцейських отримають компенсації та квартири

Сім'ї загиблих у Дніпрі поліцейських отримають компенсації та квартири

Сім'ї дніпровських поліцейських Артема Кутушева та Ольги Макаренко, які загинули під час виконання службових обов'язків, отримають по 725 тис. грн компенсації та двокімнатні квартири.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час свого візиту до Дніпра 26 вересня. Разом із мером міста Борисом Філатовим Арсен Аваков, а також генеральний прокурор України Юрій Луценко, начальник Національної поліції Хатія Деканоїдзе та радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко відвідали громадську панахиду за загиблими поліцейськими.

«Це непростий день. Трагічний день для всіх. Для молодої патрульної поліції це дуже серйозне випробування», – сказав Арсен Аваков. Міністр також додав, що нині керівництво країни розуміє всю глибину виклику, який злочинність кинула державі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

1  

ma$on  (27.09.16 10:04): до тех пор, пока квартиры и компенсации будут давать только мусорам, а не врачам и учителям, это общество можно считать убогим. 725 тыщ это деньги с бюджета, а в него дает каждый своими налогами. И с этих налогов деньги идут только на ментов. Не на больницы, школы, а на мусоров и на депутатов. Мусора защищают власть имущих, вот пусть они им и платят со своего кармана компенсации, а не с народных денег! Во у Филатова и Авакова морды лосняться. Вперед, платите со своих доходов.
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті