Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
11:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Як можна допомогти онкохворим дітям?

Як можна допомогти онкохворим дітям?

15 лютого, у Всесвітній день онкохворої дитини, ми звертаємось до всіх небайдужих: щоб перемогти рак дітям потрібна ваша допомога.

Щодня діти в лікарнях переборюють страхи, витримують болісне лікування і мріють одужати. На жаль, одного бажання мало. Щоб здолати хворобу, потрібні ліки.


«Я борюся кожного дня і впевнений, що зможу подолати хворобу!» - стверджує 14-річний Рома Каленько.
Хлопець вже рік долає важкий путь боротьби з раком крові. Багато вже пройдено, але лікування триває. Ромі дуже потрібні вартісні ліки, допомогти в їх придбанні можна за посиланням: http://248.dp.ua/projects/988

«Коли я приймаю багато ліків, у мене з’являються ранки в роті, мене нудить і я не можу підвестися з ліжка. Але у мене є надія: коли впораюсь, я поїду з друзями подорожувати».
Ізабелла Ардатьєва поки прикута до лікарняного ліжка, іноді дівчині важко підвестись з нього. Проте лікування триває, його результат залежить від якісних медичних препаратів. Допоможемо придбати ліки для Ізабелли за посиланням: http://248.dp.ua/projects/978

«Я так скучила за друзями, за школою, за вчителями. А ще більш за сестричкою, яка чекає на мене вдома. Іноді закриваю очі і думаю, що все закінчилось, здається, то був страшний сон. Але на жаль...» - ділиться своїми думками Саша Бушньова.
Дівчина мужньо переносить болючі уколи й крапельниці, не падає духом та мріє бути здоровою. Підтримати Сашу можна тут: http://248.dp.ua/projects/977 Ми дуже хочемо, щоб жодна дитина в Україні не помирала від раку. Щоб всі діти буди повністю забезпечені ліками від цієї страшної хвороби.

Якщо кожен долучиться до боротьби – разом ми не дамо раку жодного шансу.

Допомогти можна на сайті www.248.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте