Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині у серпні ціна газу для побутових споживачів не зміниться

На Дніпропетровщині у серпні ціна газу для побутових споживачів не зміниться

Вартість блакитного палива для клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут»у серпні становитиме 7,99 грн за кубометру рамках тарифів «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж».

З 1 травня поточного року, з ініціативи Уряду та НКРЕКП, усі побутові споживачі були автоматично переведені на базовий річний тариф. Для клієнтів «Дніпропетровськгаз Збут» таким тарифом за замовчуванням став «Твій газ Річний». Ця комерційна пропозиція дозволила споживачам купувати природний газ за фіксованою ціною до дати припинення дії тарифу –30 квітня 2022 року.

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» наголошують: компанія не планує переглядати ціну газу у річному тарифі. Постачальник має контракт на закупівлю ресурсу на весь період по фіксованій ціні. Тому для наших клієнтів вартість блакитного палива буде збережено.

Також у травні «Дніпропетровськгаз Збут» запровадив для своїх споживачів новий тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Відтоді вже понад 3700 клієнтів обрали цю комерційну пропозиції. За умовами тарифу, громадяни рівномірно розподіляють оплату за газ протягом року: і влітку, коли споживання незначне, і взимку, коли обсяг використаного ресурсу суттєво зростає.

Щомісячний платіж розраховується за такою формулою: річний об’єм спожитого клієнтом газу множиться на фіксовану на рік ціну (7,99 грн кубометр) та ділиться на кількість місяців, що залишилась до кінця дії тарифу.

Фахівці компанії звертають увагу, що підключити тариф «Твій газ Рівномірний платіж» можна до 31 серпня поточного року, а діятиме він до 30 квітня наступного року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (27.07.21 14:46): а с сентября...) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті