Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
08:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Исторический музей предлагает пройти пивными дорогами Днепра

Исторический музей предлагает пройти пивными дорогами Днепра

7-го августа к Международному дню пива Днепропетровский национальный исторический музей реализует новый проект – «Пивными дорогами Днепра: от живописи до крафтового пивоварения».

Этот проект объединит не только исторический, но и художественный музей, а также «Машины времени».

О том, что интересного можно будет увидеть и узнать в рамках этого проекта, в историческом музее сообщают следующее:

«7 серпня до Міжнародного дня пива історичний музей спільно з партнерами пропонує поглибити свої знання з історії броварної справи, прогулявшись "Пивними шляхами Дніпра: від живопису до крафтового пивоваріння".

У стінах нашого музею до вашої уваги авторська екскурсія "Історія пивоваріння від давнини до сьогодення".

Запрошуємо поціновувачів не лише хмільного напою, а і його тисячолітньої історії. Поговоримо про слов’янські традиції, козацьких бузників та роль домашнього пивоваріння в побуті українських селян. Розкажемо про Катеринославські броварні Ф. Боте та Е. Дюмлера.

В художньому музеї ви побачите та дізнаєтеся всю правду про натюрморт відомого дніпровського художника Василя Філоненка "Пиво, риба, яблука", 1975 рік.

В технічному музеї "Машини часу" ви зануритеся в атмосферу 1970-1980-тих років, коли були зоряні часи Дніпропетровського пивзаводу та комбінату "Дніпро". Від нашого партнера — сучасної дніпровської броварні MOVA brewing co. ви зможете дізнатися про всі технологічні таємниці сучасного виробництва. А з огляду на спеку, звичайно ж, на вас чекатиме дегустація найкращих сортів Мови під розповідь їх творця, головного пивовара заводу Богдана Точки».

Старт экскурсии – 7 августа в 15.00 у исторического музея, финиш – в музее «Машины времени».

А 5 августа в 16.00 всем почитателям Дмитрия Ивановича Яворницкого в день 81-й годовщины его смерти предлагают собраться у его памятника и почтить память нашего легендарного земляка «Казацковедческими чтениями». Подробней об этом мероприятии можно будет узнать здесь.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте