Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі комплексно готуються до нового опалювального сезону

|«« «« »» »»|

У Дніпрі активно готуються до нового опалювального сезону. У комплексі по всьому місту оновлюють ізоляцію на тепломережах, капітально ремонтують трубопроводи опалення, встановлюють більш сучасне, енергоефективне обладнання у теплорозподільчих пунктах та котельних.

Біля будинку № 48 на вулиці Набережній Перемоги міняють ізоляцію на 500 м теплотраси. 80 % робіт наразі вже виконано.

«Тут попередня ізоляція відпрацювала свій термін. На ній з’явилися значні пошкодження поверхні. Це достатньо глобальна робота, яка дозволить зекономити енергоресурси, перешкоджаючи тепловтратам. Загалом на тепловій дільниці № 2, яка охоплює два райони, Соборний та Шевченківський, вже замінено близько 3 км ізоляції, ще близько 2 км залишилось. Роботи планується завершити до 1 вересня», – сказав головний інженер теплової дільниці № 2 Олексій Наумов.

Котельня, що на вулиці Телевізійній, 3, опалює шість житлових будинків, а також адміністративні та господарські приміщення регіональної телерадіокомпанії. Тут наразі замінюють старе обладнання.

«На цій котельні раніше вже замінили трубопровід центрального опалення завдовжки у 130 погонних метрів та насосне обладнання. Наразі демонтували старий котел, який експлуатувався більше ніж 20 років, через що постійно потребував ремонту. Замість нього встановлюють новий із сучасним автоматичним керуванням подання газу та регулюванням температури. Роботи планується завершити до 15 вересня», – повідомила майстриня теплової дільниці № 2 КП «Теплоенерго» Жанна Біланова.

Два нові енергоощадні насоси вже встановили у котельні на вулиці Коробова, 3.

«Їхня потужність компенсує роботу чотирьох старих. При цьому вони споживають у 1,5 рази менше електроенергії, забезпечуючи теплоносієм увесь житловий масив Червоний камінь», – пояснив старший майстер теплової дільниці № 3 Михайло Ярош.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гена  (07.08.21 16:52): 21 век а у нас трубы и коммуникации не могут под землю закопать.
В чем проблема???
Вы дерёте космические деньги за отопление!!!
Відповісти | З цитатою
сс  (06.08.21 15:43): Почему "теплотрубы" в землю не закапывают? Ужасное зрелище, когда они по воздуху проложены. Відповісти | З цитатою
Да уж  (05.08.21 20:53): Сначала 54 дома, сейчас 1068, в следующем году ещё пару тысяч и ещё через 1-2 года централизованного отопления вообще не будет. Назад в прошлое - покупайте буржуйки! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті