Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
10:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Новопавлівській громаді відкрили «активний парк»

|«« «« »» »»|

У Новопавлівці Синельниківського району відкрили «активний парк». Тренувальний майданчик – у центрі села. Мешканців громади привітав перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

«Активні парки» відкривають за програмою Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна», зазначив Володимир Орлов.

«По всій Дніпропетровщині з’являються «активні парки» – майданчики для дозвілля дітей та дорослих. Вони будуть в усіх 86 громадах області. Там місцеві мешканці можуть проводити вільний час та займатися спортом», – зазначив Володимир Орлов.

Інтерактивний тренувальний майданчик відкрили і у Новопавлівці. Він у центрі села – у мікрорайоні Чугуєво.

«Спорт стає ще доступнішим. Кожен бажаючий може прийти у будь-який час та позайматися поряд з домом», – сказав голова Новопавлівської громади Микола Гаврилов.

Для дітей та дорослих – гімнастичні бруси, перекладини, лавки для виконання динамічних вправ, «шведська стінка».

Поряд із тренажерами – таблички з QR-кодами. Можна просто з телефону подивитися відеоуроки зі спортивними вправами. Серед викладачів – відомі українські спортсмени.

«Багато турніків. Можна прийти з друзями побігати, повіджиматися. Дуже подобається на тренажерах займатися», – сказала місцева мешканка Поліна Скочко.

«Прийшла сюди з друзями. Подобається, багато цікавих тренажерів», – поділилася місцева мешканка Еля Костирко.

У Новопавлівці – понад 3,4 тис мешканців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вопрос  (27.08.21 17:08): МОДЕР, Ты чего трёшь комент об отсутствии масок? на кого работаешь? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті