Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Центре современной культуры Днепра стартует новая программа

В Центре современной культуры Днепра стартует новая программа

В Социальном хабе этого центра уже сегодня, 1 сентября, начинается новый цикл мероприятий.

И начнется он показом фильмов лучших украинских и зарубежных режиссеров в цикле «Прифронтовые географии».

О новой программе мероприятий в Днепровском центре современной культуры (ул. Крутогорный спуск, 21-а) сообщают следующее:

«Цього тижня ми запускаємо оновлену програму соціального хабу, тому на вас чекає багато подій.

1 вересня о 19:00 розпочинається серія показів українського та світового кіно «Прифронтові географії», розроблена у співпраці з Довженко-Центр : Dovzhenko Centre. У четвер ми покажемо фільм німецького режисера Гаруна Фарокі «Картинки світу та підписи війни». Реєстрація: https://bit.ly/3pTuSEQ.

2 вересня о 19:00 відбудеться остання подія Комендантський джаз. 2 сезон в DCCC. На вас чекає виступ одеських музикантів Polje та dj Graffity. Реєстрація: https://bit.ly/3AuVWPE.

3 вересня о 13:00 відбудеться зустріч розмовного клубу української. Цього разу ми поговоримо про врожай: дізнаємось, що таке обжинки та поділимось власним досвідом садівництва. Реєстрація: https://bit.ly/3ASrRL8.

3 вересня о 15:00 пройде кураторська екскурсія експозицією Виставка “Як у кіно….”. Вхід вільний, реєстрація не потрібна.

3 вересня о 15:00 відбудеться перша «Ком'юніті кухня». Разом з Діаною Халіловою ви зможете приготувати хліб, а також поговорити про сімейні традиції та подорожі українського зерна на південь. Реєстрацію чекайте незабаром.

В Галерея Артсвіт з вівторка по суботу 12:00-19:00 працює виставка «Як у кіно...». Ви побачите роботи українських художників та художниць, які осмислюють колективний досвід воєнного часу. Вхід вільний.

У суботу з 12:00 волонтери та медики з команди Дніпро Такмед навчають всіх охочих, як правильно надавати домедичну допомогу. Реєструйтесь за посиланням: https://cutt.ly/kDzXwv4.

З вівторка по суботу в артковоркінгу «Шифт» проходять воркшопи для дітей та дорослих. Дивіться розклад подій на сторінці @artcoworking_krm в Інстаграмі.

До зустрічі!».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте