Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
08:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі, попри виклики війни, продовжують виконувати звернення містян

|«« «« »» »»|

Дніпро продовжує масштабні ремонти по всьому місту. Зокрема один із головних акцентів – житлові будинки. Так на просп. Петра Калнишевського, 23 триває ремонт даху.

Місцеві мешканці під час прийому міського голови звернулись до Бориса Філатова з проханням внести їх адресу до списку ремонтів. Бо дах тут не оновлювали з часів будівництва.

«Мешканці нашого будинку дуже жалілись, що під час дощів дах протікає і вся ця вода заливає кімнати. Тож вони звернулись до мера, на його особистий прийом, та попросили полагодити цей дах. Як бачимо, роботи тривають, тож дуже сподіваємось, що після ремонту у квартирах мешканців буде сухо та тепло», – зазначає мешканка будинку № 23 на просп. Петра Калнишевського Олена Железняк.

Наразі комунальні служби демонтують старий шифер, аби вкласти тут новий металопрофільний лист.

«Під час обстеження ми виявили, що покрівля дуже стара та понівечена, тож через це у мешканців були затікання води під час дощу, і під час сходження снігу така ж історія. Роботи ми розпочали вчора і, якщо дозволить погода, то до кінця тижня все зробимо. Замінюємо 850 кв. метрів. Загалом з початку року ми відремонтували понад 20 дахів в Індустріальному та Соборному районах. Схожих заявок від мешканців по місту багато, але ми всіх вносимо до списку та поступово намагаємось виконати необхідні роботи всім», – зазначає Володимир Тітов, заступник головного інженера КП «Жилсервіс-14» ДМР.

Gorod.dp.ua на Facebook.


123  (14.06.23 23:57): "Выполнять обращения",
"Они обратились к мэру, на его личный прием, и попросили починить эту крышу" и т.д.

Эту статью точно писал человек?...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті