Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Аерокосмічному центрі Дніпра здійснили подорож в епоху запорізького козацтва

|«« «« »» »»|

Національний центр аерокосмічної освіти молоді імені Макарова продовжує проводити цікаві та пізнавальні заходи під час канікул.

Ще одним таким заходом стала зустріч «Від історії козацтва до польотів у Космос».

Її гості змогли не тільки дізнатися багато нового про історію запорізьких козаків та їх озброєння. Але й побачити на власні очі раритетну зброю із приватної колекції. А також – подивитися на видовищні бої із застосуванням цієї зброї.

Докладніше про це у Національному аерокосмічному центрі розповіли:

«9 серпня 2023 року на базі НЦАОМ, в рамках співпраці з благодійним фондом «Діапазон» відбувся захід «Від історії козацтва до польоту в космос».

Гостей заходу привітали представники НЦАОМ та засновник громадської організації «Всеукраїнського об'єднання Арей» Сергій ЗАКРЕВСЬКИЙ.

Олег ЧЕРНЕНКО представив експонати з особистої колекції – різні види козацької зброї, Першої та Другої світових воєн, артефакти з розкопок Новобогородицької фортеці, а також макети мін та предмети нинішньої війни.

До уваги глядачів було запропоновано яскравий виступ Володимира ПАСИНКА (козака Колоброда). Він показав прийоми володіння традиційними видами козацької зброї та вступив у двобій із бажаючими.

На завершення заходу наші відвідувачі поринули у світ космосу разом із Людмилою МАРЧЕНКО, яка провела пізнавальну екскурсію до навчально-виставкового комплексу НЦАОМ».

Фото - Національний центр аерокосмічної освіти молоді імені Макарова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті