Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фільм режисера з Дніпра відібрали до Держархіву та покажуть у Грузії

Фільм режисера з Дніпра відібрали до Держархіву та покажуть у Грузії

Дедалі ширшого визнання досягає новий фільм «Шукачі загублених душ» режисера з Дніпра Катерини Стрельченко.

Міський сайт вже докладно писав про зйомки та прем'єру цієї роботи, яка присвячена пошуку зниклих безвісти під час Великої війни.

Цей фільм – вже шоста робота нашої талановитої землячки, присвячена військовій темі.

Наразі фільм відібраний для постійного зберігання у Центральному державному аудіовізульному та електронному архіві України. А також його покажуть у Грузії.

Про ці новини Катерина Стрельченко розповіла таке:

«Центральний державний аудіовізульний та електронний архів запросив на постійне зберігання наш фільм "Шукачі загублених душ", шосту роботу, яка привертає увагу до теми війни в Україні. 

Скільки б ми не забороняли російське, важливо пам'ятати, що у глядача має бути альтернатива - якісне українське кіно, багато хороших українських стрічок! Тож рухаємося далі і дякуємо за довіру.

А ще до мене звернулися Тетяна Колотилова з посольства Украаїни в Грузії, а також Вікторія Кавжарадзе з телеканалу "Руставі 2" з пропозицією показати фільм "Шукачі загублених душ" на регіональних каналах Грузії з широким охватом глядацької аудиторії. Вони готові зробити дубляж нашої стрічки грузинською для того, щоб, цитую: "люди знали, що відбувається в Україні".

Наша команда вдячна за таку активну позицію і наголошує, що ми відкриті для співпраці з будь-якими телеканалами як в Україні, так і за кордоном. Вже сьогодні обговорюється можливість показів фільму про унікальних павлоградських кінологів у Німеччині, будемо раді розширити географію як на території Європи, так і за її межами, адже українські документальні фільми сьогодні - це наша зброя, можливість донести правду про війну та її наслідки».

Фото зі сторінки Катерини Стрельченко.




Gorod.dp.ua на Facebook.


про війну  (06.09.23 14:14): ох, сейчас на теме войны и повылазит бездарей, со своими бездарными поделками... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті