Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцію Дніпропетровської області тимчасово очолює Олег Сліпчук: що про нього відомо

Поліцію Дніпропетровської області тимчасово очолює Олег Сліпчук: що про нього відомо

У вересні 2023 року начальника Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області генерала поліції третього рангу Анатолій Щадило призначили на нову посаду керівника обласного управління поліції Київської області.

Після цього нового главу поліції у нашому регіоні офіційно не анонсували. 30 вересня та 1 жовтня на сторінці поліції Дніпропетровської області вийшли релізи, в яких зазначено, що тимчасово виконуючим обов’язки начальника обласної поліції є Олег Сліпчук. Інформатор вирішив дізнатись, що про нього відомо, враховуючі, що реєстри закриті з початку повномасштабної війни.

Ми пошукали в YouControl старі декларації Олега Сліпчука. З них відомо, що він займав наступні посади:

заступник начальника управління, начальник слідчого відділу Дарницького РУ ГУ МВС України в Києві;

заступник начальника слідчого управління ГУНП України в Київській області;

заступник начальника головного управління, начальник слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області.

заступник начальника Головного управління, начальник слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області.

У статті на сайті ye.ua за 2020 рік вказано, що Олегу Степановичу у Головному управлінні Національної поліції в Київській області нарахували 197 637 гривень зарплати, а вже в ГУНП в Хмельницькій області – 111 770 гривень. Разом із дружиною він зберігав 6800 доларів готівкою.

У 2021 році видання 49000 писало, що разом із дружиною та дітьми Олег Сліпчук задекларував квартиру у Києві площею 78,7 квадратних метра. У співвласності Олег Сліпчук має квартиру в Хмельницькому. Дружина Вікторія Сліпчук має квартиру в Києві площею 49,7 квадратних метра. Тодішній заступник начальника Головного управління задекларував разом із дружиною автомобіль Volkswagen Multivan 2013 року випуску вартістю 480 тисяч гривень. Його син, Данило, станом на 2021 рік мав автомобіль Volkswagen Polo 2013 року випуску вартістю 134 тисячі гривень.

“Олег Сліпчук задекларував 448 976 гривень зарплати, 20 346 гривень соціальних виплат, 500 гривень матеріальної допомоги. Його син отримав 121 295 гривень зарплати. Також Олег та Вікторія Сліпчуки зберігають 10 600 доларів готівкою”, – йдеться у публікації за 2021 рік.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бэлла  (04.10.23 08:36): Чудова кандидатура! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті