Нагодувати школярів корисно та смачно – завдання зі «зірочкою». На Дніпропетровщині вирішують її, впроваджуючи в галузі реформу, ініційовану першою леді Оленою Зеленською.
Минулоріч 130 фахівців пройшли підвищення кваліфікації у спеціальному кулінарному хабі. Він працює в Кам’янському. Є кухарі, які встигли прокачати навички вже й у цьому році.
Співробітники їдалень шкіл, гімназій, ліцеїв, дитячих садочків, майстри виробничого навчання опановували сучасне обладнання і технологічні процеси, практикувалися готувати страви з нового меню. Далі отримали сертифікати та вже використовують отриманий досвід.
Таку практику масштабуватимуть на Дніпропетровщині. Аби рушіїв змін ставало більше.
Здоров’я та розвиток дітей – на першому місці. І важливу роль у цьому грає саме збалансований раціон.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |