Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
08:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Празднования 260-летия Днепродзержинска перенесли на август из-за отсутствия бюджета

Празднования 260-летия Днепродзержинска перенесли на август из-за отсутствия бюджета
27 квітня Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський на оперативній нараді з керівниками підрозділів виконавчих органів міської ради поінформував, що святкові заходи з відзначення 260-ї річниці заснування міста перенесені з 6 червня на 24 серпня.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі міського голови Дніпродзержинська. Головний чинник такого рішення — затримка затвердження міського бюджету на 2010 рік (міський бюджет приймається після затвердження державного та обласного бюджетів), тимчасовий розпис видатків на рівні 2009 року не дозволяє до червня виконати повний обсяг робіт з благоустрою міста, ремонту доріг та низку інших запланованих на цей період заходів.

Ярослав Корчевський поставив завданням для комунальних служб міста завершити комплекс робіт з ремонту доріг та основні заходи благоустрою до 1 липня цього року.

За дорученням міського голови всі розпорядники бюджетних коштів мають додатково до затвердження міського бюджету переглянути плани витрат з метою їх оптимізації.

Довідка: У Дніпродзержинську День міста традиційно відзначався у першу неділю червня. До 260-ї річниці заснування міста, яка мала відзначатися у 2010 році на День міста 6 червня було заплановано велику програму святкових заходів. Перенесення святкування на серпень не передбачає змін до цієї програми.
Gorod.dp.ua на Facebook.


я  (06.05.10 22:14): Странно, что Новый год не перенесли на 15 марта))) Ответить | С цитатой
студент  (30.04.10 12:37): небыло и некогда правды некто нескажет!ее просто нет в нашем городе и при нынешней политики власт!это может появится когда они там наведут порядок! Ответить | С цитатой
Злой  (28.04.10 22:09): Есть в этом болоте хоть одна хорошая новость!? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте