Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 22 травня 2024
19:57

Юридичні консультації


Может ли машенист башеного крана отработавшый на строительном производстве 14 лет, с 1977 г по 1991 г, пойти на льготную пенсию. Относиться ли эта професия к списку №2, и где можно посмотреть это постановление?

Оксана, 7.6.2007 | ID: 101 | Розділ: Трудові правовідношення
Відповідає редакція журналу “ШВИДКА ПРАВОВА ДОПОМОГА”:

Постановою Кабінету Міністрів № 36 від 16.01.2003. «Про затвердження списків виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах» затверджено Список № 1 (щодо підземних робот, робот з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці,) та Список № 2 (щодо робот із шкідливими і важкими умовами праці). Зазначеною Постановою право на пільгову пенсію для осіб, що працювали машиністом крану у галузі «Будівництво», не передбачено.
Але, можливо, Ви працювали у важких умовах праці (наприклад, у будівництві підземних споруд або суднобудівництві, які передбачені Списком № 2). Тому радимо Вам ознайомитися з текстом зазначеної Постанови з урахуванням точної назви Вашої професії та галузі.
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті