Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 15 травня 2024
13:45

Юридичні консультації


Здравствуйте,у меня ребенок 2,5 г.я здавала все положеные документы а мне насчитали 130г((хотя я на момент родов не работала,только закончила училеше,а гражданский муж зарплата на тот момент состовляла 1,300))Я имею права перещитат денги за все года,или вообще перещитать на большую суму ???Что нужно зделать,какие документы собрать,и куда обратится за помощу???Зарание спосибо!!

DASHA, 30.9.2010 | ID: 12110 | Розділ: Родина та її учасники
Добрый день, Даша!

Відповідно до статті 15 закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку надається у розмірі, що дорівнює різниці між прожитковим мінімумом, встановленим для працездатних осіб, та середньомісячним сукупним доходом сім'ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців, але не менше 130 гривень. Допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку надається на кожну дитину незалежно від кількості народжених (усиновлених, взятих під опіку) дітей у сім'ї, по догляду за якими надається допомога.

Вам встановлено мінімальний розмір допомоги. Ви можете звернутися з письмовою заявою до органу, який Вам виплачує допомогу, про надання розрахунку розміру допомоги. Якщо розрахунок було зроблено невірно, Ви маєте право на перерахунок допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

С уважением, помощник адвоката Пухова Екатерина Юридическая компания «Гаранта» 788-70-20 www.garanta.com.ua

copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті