Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Пн, 13 травня 2024
09:37

Юридичні консультації


После смерти отца, я не вступил в течении полу года в наследство на 1/3 квартиры, где он являлся главным квартиросьемщиком, но там он небыл прописан.
Как переоформить наследство на свое имя не пользуясь услугами частного юриста, а самому переоформить все документы..?


Kondrashev Denis Igorevich, 18.12.2007 | ID: 1336 | Розділ: Спадщина
Отвечает юрист Ольга Круглик

Вам необходимо обращаться к государственному нотариусу по месту открытия наследства с заявлением о принятии наследства. Руководствуйтесь ст. 1272 ГК Украины:

«Стаття 1272. Наслідки пропущення строку для прийняття спадщини 1. Якщо спадкоємець протягом строку, встановленого статтею 1270 цього Кодексу, не подав заяву про прийняття спадщини, він вважається таким, що не прийняв її.
2. За письмовою згодою спадкоємців, які прийняли спадщину, спадкоємець, який пропустив строк для прийняття спадщини, може подати заяву про прийняття спадщини до нотаріальної контори за місцем відкриття спадщини.
3. За позовом спадкоємця, який пропустив строк для прийняття спадщини з поважної причини, суд може визначити йому додатковий строк, достатній для подання ним заяви про прийняття спадщини».
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті