Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 22 травня 2024
06:06

Юридичні консультації


Суть такова, говорят, что в последнее время наши ГАИШНИКИ не считают "генеральную довверенность" основанием для управления транспортным средство, говорят, что нужен временный техпаспорт. Подскажите, может кто-то сталкивался, чем регулируется это? Правомерно ли они поступают?

Дмитрий, 1.2.2008 | ID: 1997 | Розділ: Безпека
При управлении транспортным средством водитель, в случае, если он не является собственником автомобиля, обязан иметь при себе свидетельство о праве совместной собственности либо временный регистрационный талон.

Вышеизложенные требования установлены п. 2.1 б) Правил дорожного движения:
«2.1. Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі: …

б) реєстраційний документ на транспортний засіб (для транспортних засобів Збройних Сил - технічний талон), а у разі відсутності в транспортному засобі його власника, крім того, - свідоцтво про право спільної власності на цей транспортний засіб чи тимчасовий реєстраційний талон»

Порядок получения регистрационного талона определен Постановлением Кабинета Министров Украины № 1388 от 07.09.1998 г. – «Правила державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів та мотоколясок».

С уважением, юрист Ольга Викторовна Круглик
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті