Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 22 травня 2024
13:22

Юридичні консультації


Добрый день. Подскажите, пожалуйста, должна ли я отрабатывать дополнительно 2 недели, если положенные 2 недели с даты написания заявления об увольнения я провела на больничном , либо находилась на лечении в стационаре (с оформлением больничного)? Моя должность- главный бухгалтер. Есть ли еще какие-нибудь особенности увольнения с такой должности? Что делать, в случае от отказа принять у меня дела, отказа визировать мое заявление об уходе? Спасибо.

Алена, 16.10.2008 | ID: 4315 | Розділ: Трудові правовідношення
Працівник має право розірвати трудовий договір, укладений на невизначений строк, попередивши про це власника або уповноважений ним орган письмово за два тижні. У разі, коли заява працівника про звільнення з роботи за власним бажанням зумовлена неможливістю продовжувати роботу (переїзд на нове місце проживання; переведення чоловіка або дружини на роботу в іншу місцевість; вступ до навчального закладу; неможливість проживання у даній місцевості, підтверджена медичним висновком; вагітність; догляд за дитиною до досягнення нею чотирнадцятирічного віку або дитиною-інвалідом; догляд за хворим членом сім’ї відповідно до медичного висновку або інвалідом I групи; вихід на пенсію; прийняття на роботу за конкурсом, а також з інших поважних причин), власник або уповноважений ним орган повинен розірвати трудовий договір у строк, про який просить працівник. Отже, Ви не повинні додатково відпрацьовувати 2 тижні.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті