Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 15 травня 2024
00:41

Юридичні консультації


Скажите пожалуйста, через какое время нас разведут, если муж сказал что на заседания суда являтся не собирается? И возможно ли лишение отцовства без участия мужа т.е. если он не будет являтся на заседания суда?

Ирина, 6.11.2008 | ID: 4446 | Розділ: Родина та її учасники
У разі неявки в судове засідання відповідача, який належним чином повідомлений і від якого не надійшло повідомлення про причини неявки або якщо зазначені ним причини визнані неповажними, суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів, якщо позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Відповідачам, які не з’явилися в судове засідання, направляється рекомендованим листом із повідомленням копія заочного рішення не пізніше п’яти днів з дня його проголошення

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Вищезазначений порядок прийняття заочного рішення розповсюджується на всі цивільні справи позовного провадження (в тому числі і на провадження про позбавлення батьківських прав).

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті