Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 15 травня 2024
21:49

Юридичні консультації


Добрый день. С 3 декабря 2008 года уволилась с работы по согласию сторон. Заолженность предприятия по з/п - с июля 2008 года. Что нужно для того чтобы подать на предприятие в суд и какие шансы его выиграть?

Оксана, 4.12.2008 | ID: 4621 | Розділ: Трудові правовідношення
Відповідно до чинного трудового законодавства, при звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства, установи, організації, провадиться в день звільнення. Про нараховані суми, належні працівникові при звільненні, власник або уповноважений ним орган повинен письмово повідомити працівника перед виплатою зазначених сум. В разі спору про розмір сум, належних працівникові при звільненні, власник або уповноважений ним орган в усякому випадку повинен в зазначений у цій статті строк виплатити не оспорювану ним суму.

Ви можете подати до суду позовну заяву про стягнення з підприємства невиплаченої заробітної плати з урахуванням індексації за весь час затримки, а також моральної шкоди у зв’язку з порушенням Ваших трудових прав. Для цього Вам необхідно надати суду довідку про тарифну ставку (оклад) та розмір свого середнього заробітку, витяг з табеля (копію наказу, розпорядження), розрахунок суми, яка має бути сплачена Вам, копію трудової книжки.

Вірогідність прийняття судом рішення на Вашу користь при наданні Вами всіх необхідних доказів та обгрунтування обставин досить велика.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті