Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 11 травня 2024
07:16

Юридичні консультації


Я заканчиваю ВУЗ. Надо дипломироваться. За время обучения я получила ПМЖ в Германии. Сдала внутренний паспорт. Есть только загранпаспорт. Я осталась гражданкой Украины. На какой документ я должна выписать диплом об окончании института?

Taтьяна, 31.5.2007 | ID: 48 | Розділ: Різне
Отвечает редакция журнала «ШВЫДКА ПРАВОВА ДОПОМОГА»:

Нажаль, не зовсім зрозуміло Ваше питання. Якщо Ви хотіли дізнатися, на який документ необхідне посилання у Дипломі, то відповідно до постанови КМУ «Про документи про освіту та вчені звання» текст дипломів не містить інформації про паспортні дані особи, якій видано диплом. Якщо ж Ви мали на увазі, необхідність надати паспорт до ВУЗу при фактичному отриманні диплому, то вважаємо, що для отримання диплому достатньо будь-якого документу, що посвідчує особу, в тому числі і закордонного паспорту. В такому випадку крім закордонного паспорту радимо Вам мати при собі документ, що підтверджує, що паспорт громадянина України відсутній у Вас з поважної причини.
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті