Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 11 травня 2024
13:27

Юридичні консультації


Моя мама хочет мне подарить дом, но в жизни бывает всякое. Она волнуется что если случится так что первым уйду из жизни я, дом перейдет моей супруге и маме негде будет доживать. Возможно ли оформить дарение так что бы в таком случае дом опять стал ее или есть другие варианты? Благодарю!

Валерий, 13.1.2009 | ID: 4820 | Розділ: Різне
Відповідно до положень Цивільного кодексу України, Ваша мати може подарувати Вам будинок, склавши Договір дарування нерухомої речі, який укладається у письмовій формі і підлягає нотаріальному посвідченню. Для того, щоб на випадок вашої сметрі за життя матері будинок став її власністю, Вам необхідно після укладення договору дарування скласти заповіт. Ви як заповідач можете призначити своїми спадкоємцями одну або кілька фізичних осіб, незалежно від наявності у Вас з цими особами сімейних, родинних відносин, а також інших учасників цивільних відносин. В заповіті Ви можете без зазначення причин позбавити права на спадкування будь-яку особу з числа спадкоємців за законом. У цьому разі ця особа не може одержати право на спадкування.

З повагою, помічник юриста Юлія Галушка Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті