Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Пн, 13 травня 2024
20:44

Юридичні консультації


Я частный предприниматель, с 2001г. арендую помещение, принадлежащщее коммунальной собственности, согласно ст. 73 Закона О Бюджете на 2009г., в связи с окончанием срока действия договора, для дальнейшей аренды помещения мне необходимо было участвовать в конкурсе на право аренды, после проведения конкурса 04.05.2009г. победителем был признан я и заключен новый договор аренды, правда арендная плата возрасла почти в четыре раза. "10 червня Верховною Радою прийнято Закон України „Про внесення змін до статті 73 Закону України „Про державний бюджет України на 2009 рік” (щодо договорів оренди). Внесений Урядом Закон №4323 передбачає право орендаря, який належно виконує свої обов’язки за договором оренди відповідного державного та комунального нерухомого майна, строк дії якого закінатьчується, на продовження договору оренди на новий строк без конкурсу, але не більше ніж на два роки." (По сайту Госкомопредпринимательства). Имею ли я право после принятия указанных изменений в Закон о бюджете, анулировать решение конкурсной комиссии и просить о продлении договора на 2 года на прежних условиях.

Вячеслав, 14.6.2009 | ID: 5944 | Розділ: Різне
Так, Ви маєте право на продовження договору оренди на новий строк без конкурсу. Для цього Вам необхідно звернутись до конкурсної комісії, у конкурсі якої Ви брали участь, із візповідною заявою про анулювання рішення конкурсної комісії.

З повагою, юрисконсульт Юлія Галушка
Юридична компанія «Гаранта»
www.garanta.com.ua 788-70-20
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті