Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Ср, 15 травня 2024
21:49

Юридичні консультації


здравствуйте,скажите если подделали ксерокоп паспорта и поставили туда прописку(правда если проверить в жэке,то действ там этот человек прописан),а в оригинале в пасп прописки нет,и эту копию дали при официальном прийоме на работу,чем это грозит?

Вика, 13.8.2009 | ID: 6352 | Розділ: Трудові правовідношення
Добрий день, Вікторія,

Згідно ст. 197 Кримінального кодексу України „Підробка посвідчення або іншого документа, який видається державним або громадським підприємством, установою чи організацією і який надає права або звільняє від обов'язків, з метою використання його як самим підроблювачем, так і іншою особою, збут такого документа, а так само виготовлення підроблених штампів або печаток державних чи громадських підприємств, установ або організацій з тією ж метою або збут їх - караються позбавленням волі на строк до двох років або виправними роботами на той же строк. Використання завідомо підробленого документа - карається позбавленням волі на строк до одного року, або виправними роботами на той же строк, або штрафом від ста до двохсот мінімальних розмірів заробітної плати”.

З повагою, юрисконсульт Златоміра Пантилеєнко Юридична компанія «Гаранта» www.garanta.com.ua 8 (056) 788-70-20

copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті