Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Пн, 13 травня 2024
20:32

Юридичні консультації


Какие документы и действия нужны для переоформления неприватизированного дачного участка, оставшегося после родителей в наследство (завещания и дарственной нет)?

Олег, 6.6.2007 | ID: 90 | Розділ: Спадщина
Відповідає редакція журналу «ШВИДКА ПРАВОВА ДОПОМОГА»:

За загальним правилом (ст..ст. 1218-1219 Цивільного кодексу України) до складу спадщини входять усі права та обов'язки, що належали спадкодавцеві на момент відкриття спадщини і не припинилися внаслідок його смерті. Не входять до складу спадщини права та обов'язки, що нерозривно пов'язані з особою спадкодавця, зокрема право на участь у товариствах та право членства в об'єднаннях громадян, якщо інше не встановлено законом або їх установчими документами.

Разом з тим, до спадкоємців житлового будинку, інших будівель та споруд переходить право власності або право користування земельною ділянкою, на якій вони розміщені.

Таким чином, для вирішення Вашого питання необхідно вивчити всі документи, що є на земельну ділянку, на будівлю, споруди, що розташовані на ній та Статут товариства, до якого відноситься зазначена ділянка. Тому радимо Вам звернутися до нашого Консультаційного центру «ШВИДКА ПРАВОВА ДОПОМОГА» (вул..Московська 7, офіс 1-2) з наданням всих підтверджуючих документів. Кваліфіковані юристи нададуть Вам правову допомогу.
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті