Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
14:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні виявляють нетверезих водіїв

Патрульні виявляють нетверезих водіїв

13 січня, близько опівночі спецлінії 102 надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на вулиці Космічній водій автомобіля Subaru Legacy перебуває у стані алкогольного сп'яніння і сідає за кермо.

Коли патрульні прибули на місце події, вони виявили вказаний транспортний засіб, що стояв на узбіччі. До патрульних підійшли громадяни й повідомили, що вони бачили як водій Subaru їхав, а після зупинки, відкривши двері, випав із авто. Патрульні підійшли аби поспілкуватися з чоловіком та запропонувати йому пройти освідування. Адже той мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння, поводився неадекватно, лаявся. Чоловік не реагував на законні вимоги охоронці порядку припинити таку поведінку та намагався вдарити поліцейського.

Водія затримали із застосуванням кайданок та доставили до Соборного відділку поліції. На нього склали протокол за ст.130 КУпАП (Керування у стані сп'яніння), ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство) та ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню поліцейського).

Того ж дня близько 2-ї години дня на Київській трасі поряд зі з'їздом до села Івашкове Верхньодніпровського району водний патруль помітив мотоцикл МТ, водій якого їхав без шолома. Поліцейські зупинили громадянина аби зробити йому зауваження і побачили, що той має ознаки сильного алкогольного сп'яніння й ледве тримається на ногах. Йому запропонували пройти освідування. Чоловік погодився. Результат драгеру був вражаючим - 3,39 проміле алкоголю.

На громадянина склали протокол за ст.130 КУпАП (Керування у стані сп'яніння), мотоцикл під розписку передали тверезому водію.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Sergei  (16.01.18 19:46): Патрульные обнаруживают? Может неравнодушные граждане обнаруживают?
Или я так и не понял? кто обнаружил то на Subaru нетрезвого водителя?
Відповісти | З цитатою
Шумахер  (16.01.18 14:46): 3,39 промилле алкоголя всего. При 4 промилле только шлем одеваю, насекомые57 Відповісти | З цитатою
бабайкер  (16.01.18 07:51): А вот вопрос - мотоцикл с коляской был, или без?

И вообще, имея 3,39 пр. врядли будешь куда-то ехать )))

Кстати, мотоцикл - "Днепр", а Днепр - это река. Так что всё сходится и водный патруль подходит. Вот если бы мтотоцикл Ямаха, то да, водному патрулю делать там былоб нех_рен.
Відповісти | З цитатою
Н-й  (15.01.18 22:05): Был в советское время фильм "водный патруль"...Там пионеры всех гоняли... Відповісти | З цитатою
816  (15.01.18 17:49): Шото водный патруль все чаще не в свои дела лезет, то деревья пилят они заметили, то мотоциклист без шлема, у себя бы хоть разгребли для начала, браконьер на браконьере на каждом шагу. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті