Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Для чого потрібна картка з кредитним лімітом

Для чого потрібна картка з кредитним лімітом
За підрахунками, 63% українців мають карткові рахунки в банку. У більшості випадків вони дебетові – для зарахування зарплати, соціальних виплат та особистого користування. До таких рахунків прив'язані банківські картки, з їхньою допомогою люди отримують готівку в банкоматах та купують товари.

Але існує окремий вид пластикових карток - кредитні, з яких можна знімати гроші в мінус. І навіщо потрібна така картка з кредитним лімітом, знають далеко не всі.

Сумісно з експертами “Райффайзен Банку”, найбільшого українського банку з іноземним капіталом, ми розповімо про можливості та переваги кредиток. Прочитавши нашу статтю, ви, швидше за все, захочете оформити таку собі.

Кредит під 0%

Оформивши банківську картку з кредитним лімітом, клієнт фактично отримує гроші в кредит під 0%. За умовами споживчого кредитування, за використання коштів з картки платити не потрібно. Щоправда, пільговий період обмежений. У “Райффайзен Банку” це 57 днів. Після закінчення цього періоду на залишок боргу нараховуються відсотки. Відсоткова ставка чимала, тож краще погашати борг вчасно.

Але що робити, якщо гроші потрібні на більший термін, наприклад, на 2-3 роки? На таких умовах населення кредитують лише банки, надаючи найвигідніші кредити в Україні. За умовами кредитного договору, термін погашення заборгованості може досягати шести років.

Уникнути переплат не вдасться, кредити видають лише під відсоток. Проте позичальники захищені від прихованих платежів та додаткових комісій. Реальна процентна ставка та розмір плати за користування кредитом відомі на етапі підписання паперів.

Онлайн-купівлі та платежі

Для покупок в інтернет-магазинах та оплати онлайн-сервісів необхідна банківська картка. Деякі власники дебетових карт стикалися з ситуацією, коли банк відхилив їхній платіж через брак коштів на рахунку. А якщо для онлайн-оплати використовувати кредитку, списання відбудеться завдяки кредитним коштам навіть за нульового балансу.

Кешбек

Регулярне використання кредитної картки допоможе збільшити капітал. Так, за певні купівлі та фінансові операції банки повертають частину грошей, враховуючи клієнту заохочувальний кешбек. Сума повернення може сягати 10%.

Докладніше з умовами видачі кешбек-карт можна ознайомитись, перейшовши на офіційний сайт Райффайзен Банку.

Оплата частинами

Маючи картку банку, можна зробити велику покупку, скориставшись послугою “Оплата частинами”. Вартість товару поділяється на рівні частини, та певна сума списується з карткового рахунку щомісяця. Зараз спосіб оплати частинами використовують для придбання побутової техніки, будматеріалів і навіть гарячих путівок.

Apple Pay

Карту банку з кредитним лімітом можна додати до Apple Pay, щоб розрахуватися на касі айфоном. Платіжну систему Apple Pay використовують різні магазини, кінотеатри, кафе, готелі. Для безконтактної оплати не потрібен інтернет.

Власники Android-смартфонів теж можуть користуватися перевагами безконтактної оплати девайсом, додавши картку до сервісу Google Pay.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті