Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Днепровском Доме искусств откроют резиденцию Святого Николая

В Днепровском Доме искусств откроют резиденцию Святого Николая

С 16 по 19 декабря в Доме искусств (ул. Философская, 23) будет работать резиденция Святого Николая, где могут сотворить чудо для каждого ребенка.

Все эти четыре дня в Доме искусств будет работать Почта святого Николая. Сюда может обратиться любой ребенок и отправить послание доброму святому с сокровенными желаниями и мечтами, которые обязательно сбудутся.

Также 16-19 декабря здесь будут принимать рисунки детей на традиционный конкурс «Письмо в Рождественскую сказку». Выставка работ в рамках этого конкурса будет открыта 5 января 2022 года.

А еще в резиденции святого Николая пройдет праздничный мультмарафон и откроется Мастерская святого Николая.

Более подробно об этом рассказала арт-директор Дома искусств Валентина Слобода:

«Дніпровський Будинок мистецтв запрошує Вас подарувати своїм дітям свято. Вперше у Дніпрі з 16 по 19 грудня ми відкриваємо РЕЗИДЕНЦІЮ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

Це соціальний проєкт, який допоможе тим, хто цікавиться українськими традиціями та має бажання допомогти дітям передати листа СВЯТОМУ МИКОЛАЄВІ.

В РЕЗИДЕНЦІЇ СВЯТОГО МИКОЛАЯ тільки чотири дні будуть працювати:

- «Пошта Святого Миколая», де діти зможуть відправити листа до Головної Резиденції святого - 16, 17, 18, 19 грудня

- «Майстерня Святого Миколая», де для дітей відомі майстри народного мистецтва проведуть майстер-класи по виготовленню новорічних сувенірів – 18 грудня з 13.00 до 14.00,

- «Святковий мультимарафон» - 17 грудня з 13.00 до 14.00

- прийом дитячих малюнків на виставку «Лист у різдвяну казку», що відкриється в Будинку мистецтв напередодні Різдва, 5 січня, - 16, 17, 18, 19 грудня.

ШАНОВНІ ДОРОСЛІ: МАМИ, ТАТА, БАБУСІ, ДІДУСІ, ХРЕЩЕНІ БАТЬКИ, ВИХОВАТЕЛІ, КЕРІВНИКИ ТВОРЧИХ ОБ’ЄДНАНЬ! Допоможіть дітям написати лист Святому Миколаєві. Почати лист треба з привітання. А потім варто розповісти коротко про себе (ім'я, прізвище, вік, адреса проживання), свою родину, свої уподобання тощо. Далі слід перерахувати добрі справи, зроблені дитиною протягом року. А у кінці – найцікавіша частина: зазначити про свою мрію, до якої прагне маленький автор листа. Можна прикрасити лист малюнком. Потім треба покласти лист у справжній конверт і вказати одержувача – "Головна резиденція Святого Миколая".

ВСІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ЗА ТЕЛЕФОНОМ: 099-059-77-79.

Якщо вам небайдуже, якщо ви маєте добре серце, то Резиденція Святого Миколая чекає на вас! Адже творити разом свято – важливо, свято яке ми разом можемо подарувати дітям!».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті