Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Музей «Машини часу» дарує техніку та речі тим, хто цього потребують

|«« «« »» »»|

На сайті музею створено спеціальний розділ для тих, хто хоче подарувати «Машинам часу» старий цінний експонат або отримати щось потрібне безкоштовно.

Великою мірою дивовижна колекція Технічного музею Дніпра «Машини часу» складалася з експонатів, переданих музейникам жителями та гостями Дніпра.

У свою чергу, і сам музей подарував багато експонатів нужденним – починаючи від телевізорів та до автомобілів!

Тепер на сайті музею створено спеціальний розділ для тих, хто хоче подарувати музею експонат чи бажає щось отримати з музейних фондів. І дати експонатам нове життя.

До речі, два подаровані музеєм автомобілі «Москвич» зараз у реставрації, а старі речі та предмети техніки використовуються за призначенням.

Про це детальніше розповів директор музею «Машини часу» Михайло Прудніков:

«Для майбутніх дарувальників експонатів на офіційному сайті музею «Машини Часу» (mvr.org.ua), створена сторінка з інформацією, як відбувається дарування музею предметів та речей.

Ми беремо чи придбаємо предмети до музею «Машини Часу», які пов'язані з нашим містом чи потрібні нам для підготовки нової виставки.

Якщо схожий експонат є у нашій експозиції чи сховищі ми робимо наступне, у соціальних мережах музею розміщуємо інформацію про те, що даний предмет в нас є зайвим і ми шукаємо йому хазяїна.

За час наших пошуків нових власників у нас є досягнення, знайдено два нових власника автомобілям «Москвіч-407» та «АЗЛК-412», передані переселенцям та малозабезпеченим сім'ям 24 телевізори, які залишилися після зйомки відео кліпу, про більш дрібні випадки можна писати довго.

Люди, які проявили турботу про непотрібні в їх сучасному побуті предмети та передали їх до музею отримають запрошення до музею «Машини Часу», а у випадку дарування унікальних речей, ще і подяку.

На офіційному сайті та на сторінках музею у соц.мережах публікується інформація про власника предмета та про історію потрапляння цього предмета до музею «Машини Часу».

Фото – музей «Машини часу»

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті