Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
11:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 24 февраля

Криминальная хроника на 24 февраля
1. 21 лютого п. р. за місцем свого мешкання у м. Марганець з саднами обличчя був виявлений труп 72-річної жінки. Згідно довідки судово-медичної експертизи смерть останньої настала внаслідок черепно-мозкової травми з крововиливом під оболонку головного мозку. Співробітниками Марганецького МВ міліції був затриманий 76-річний громадянин, який 19 лютого п. р. о 23.00 за місцем спільного мешкання на ґрунті неприязних відносин руками побив постраждалу, спричинивши їй смертельну травму. Слідчим відділом Марганецького МВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Тяжкі тілесні ушкодження, що викликали смерть»).

2. 22 лютого п. р. о 22.10 до співробітників Нікопольського МВ міліції звернулася 24-річна місцева мешканка та повідомила, що о 21.45 біля одного з будинків по вул. Каштановій невідомий, вдаривши її рукою по обличчю, заволодів мобільним телефоном. За скоєння злочину співробітниками міліції затриманий 43-річний зловмисник. Викрадене вилучено. Наразі проводиться перевірка.

3. 22 лютого п. р. о 17.30 в с. Спаське співробітниками Новомосковського МВ міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Ленінській у господаря, раніше засудженого 30-річного чоловіка, вилучений саморобний вибуховий пристрій циліндричної форми діаметром 6 см, довжиною 25 см, виготовлений з картонної трубки, обмотаної ізоляційною стрічкою, з запалом із бікфордового шнуру. Вилучений пристрій направлений до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на дослідження. Слідчим відділом Новомосковського МВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

4. 23 лютого п. р. о 20.05 до співробітників Інгулецького РВ міліції м. Кривого Рогу звернувся 28-річний місцевий мешканець та повідомив, що о 18.00 біля однієї зі шкіл двоє невідомих, вдаривши його рукою по обличчю, заволоділи мобільним телефоном. Збиток склав 2435 грн. За скоєння злочину співробітниками Інгулецького РВ міліції затримані 24-річний та 22-річний зловмисники. Викрадене вилучено. Наразі проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте