Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 10 мая 2024
15:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Конкурс «Лучшее торговое заведение города 2010 года»

Конкурс «Лучшее торговое заведение города 2010 года»
28 квітня рішенням виконкому Дніпродзержинської міської ради оголошено конкурс «Найкращий торговельний заклад міста 2010 року».
Конкурс триватиме з 1 травня до 1 червня 2010 року.

За положенням, конкурс проводиться з метою розвитку та вдосконалення внутрішнього споживчого ринку міста, поліпшення якості торговельного обслуговування населення, покращення матеріально-технічного стану та благоустрою територій об’єктів торгівлі.

Умовами конкурсу враховується середній рівень торговельної надбавки на основні групи товарів, рівень заробітної плати працівників магазинів у першому півріччі 2010 року, рівень обладнання сучасним торгово-технологічним устаткуванням, впровадження прогресивних технологій та процесів з урахуванням передового вітчизняного та зарубіжного досвіду, надання додаткових послуг, стан оформлення магазину та благоустрою прилеглої території.

Рішення виконкому міської ради включає надання пропозицій міській раді з розгляду питання щодо зниження коефіцієнту плати за оренду земельної ділянки переможцю, який посів перше місце, на рік, за друге місце — на півроку.

Довідка: На початок 2010 року у Дніпродзержинську зареєстровано понад 1746 підприємств торгівлі, у тому числі: 728 магазини та супермаркети, з них: продовольчої та змішаної спеціалізації 404, непродовольчої – 324, а також 326 об’єктів ресторанного господарства на 18814 посадочних місць, 562 підприємства дрібно-роздрібної мережі (кіоски, павільйони), 80 підприємств сезонної дрібно-роздрібної мережі, 20 об’єктів оптової торгівлі, 14 підприємств-виробників харчової продукції, 16 об’єктів ринкового господарства.
##:
Gorod.dp.ua на Facebook.


Светлана  (06.05.10 11:57): А мне нравится ТК Материк. Ответить | С цитатой
Д.Дзержинский  (05.05.10 00:20): В городе, пожалуй, только в "Билле" можно пройти, и даже проехать, не снося всё на своём пути, т.к. там достаточно просторно. И очередей почти никогда нет на кассах. И POS-терминалы никогда не сбоят. По другим критериям оценивать не стану - долгая песня... А самые тесные магазины у "Малинки" и АТБ. "Фуршет" где-то посредине. Ответить | С цитатой
Лия  (30.04.10 21:29): Я постоянно за покупками хожу в супермаркеты BILLA и Фуршет (что на ул.Сыровца). Удобно,всё под рукой,чисто и продавцы любезны с покупателем и главное стоянка есть для машины. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте